diumenge, 24 d’octubre del 2010

Reflexió personal

Cal dir en primer lloc, que jo també sóc una usuària de Internet a nivell de facebook, com s'ha comentat en altres blogs. No tenia ni una idea pròxima de totes les oportunitats que pot oferir-me Internet, ja que abans l'utilitzava a nivell acadèmic per a buscar informació de treballs i poca cosa més, però és molt enriquidor adonar-te de que pots exposar els teus problemes a la resta del món i hi ha gent que t'ajuda, que et compren i sobretot que aprens d'ells. Considere una idea molt interessant personalment el poder compartir les teves creacions, els teus propis treballs, a la resta del món i que també hi haga gent que ho faça. Sincerament m'estic quedant molt impressionada, i a l'hora estic molt il·lusionada per aprendre més i més coses, recursos, blogs, programes d'utilitat, etc.
En aquesta ocasió el nostre professor, ens ha tornat a “reptar” amb un altra tasca; ja que, per a mi, cadascuna d'elles és un repte si es té en compte el nivell que tenia amb les noves tecnologies abans de començar aquesta assignatura.
Considere que és magnific que un mestre puga ensenyar als seus alumnes a emprar tota aquesta mena de recursos tecnològics, ja que considere que amb això no simplement estan ampliant els seus coneixement acadèmics i tecnològics, sinó que també està creant en ells una actitud de responsabilitat i compromís importantíssim per a poder formar la seva personalitat òptimament. Aquí teniu un exemple del que estic parlant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada